Schampokaka Vit lera & vanilj- För känslig/ fett hårbotten

Schampokaka Vit lera & vanilj- För känslig/ fett hårbotten

179,00 kr
inkl. moms, plus leverans
Finns i lager
Leveranstid: 5-7 dag(ar)

Beskrivning


Denna schampokaka är berikad med vit lera, även känd som kaolin. Vit lera är känd för sina mineraler och dess förmåga att rena och lugna hårbotten, vilket är perfekt för dig med känslig eller fett hårbotten. Schampokakan är skonsam nog att inte avlägsna de naturliga oljorna i ditt hår, samtidigt som den effektivt rengör både hår och hårbotten.


För att använda schampokakan, se till att håret är ordentligt blött innan du gnuggar den mot din skalp eller löddrar den mellan händerna. Massera sedan försiktigt för att stimulera hårbotten och öka blodcirkulationen. Skölj sedan noggrant med vatten och låt schampokakan torka mellan användningarna för att förlänga dess livslängd.


Denna mångsidiga produkt kan även användas som ansiktsrengöring, tack vare dess milda pH-värde som passar både för hårbotten och ansiktet. Kom ihåg att skölja noggrant för att undvika irritation och undvik kontakt med ögonen.


En schampokaka väger cirka 85 gram och är ett hållbart val för både ditt hår och din hud.


Ingredienser:Sodium Cocoyl Isethionate, Theobroma cacao seed butter, Zea Mays Starch, Panthenol, Kaolin, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Ricinus communis seed oil, Vanilla planifolia fruit extract, Cetearyl alcohol, Lactic acid.