Schampokaka Nypon & rosmarin- För normalt/ tunt hår

Schampokaka Nypon & rosmarin- För normalt/ tunt hår

179,00 kr
inkl. moms, plus leverans
Finns i lager
Leveranstid: 3-4 dag(ar)

Beskrivning

Schampokaka med nypon och rosmarin är den perfekta produkten för dig med normalt/tunt hår och önskar att få igång hårtillväxten. Med sin rika dos av C-vitamin från nyponet främjar schampokakan blodcirkulationen i hårbotten och stimulerar hårsäckarna. Rosmarin är också känd för att bidra till att öka hårväxten genom att stimulera hårsäckarna ytterligare.


För att använda schampokakan, se till att håret är ordentligt blött innan du gnuggar den mot din skalp eller löddrar den mellan händerna. Massera sedan försiktigt för att stimulera hårbotten och öka blodcirkulationen. Skölj sedan noggrant med vatten och låt schampokakan torka mellan användningarna för att förlänga dess livslängd.


Denna mångsidiga produkt kan även användas som ansiktsrengöring, tack vare dess milda pH-värde som passar både för hårbotten och ansiktet. Kom ihåg att skölja noggrant för att undvika irritation och undvik kontakt med ögonen.


En schampokaka väger cirka 85 gram och är ett hållbart val för både ditt hår och din hud.


Ingredienser INCI

Sodium Cocoyl Isethionate, Theobroma cacao seed butter, Zea Mays Starch, Panthenol, Rosa canina seed powder, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Ricinus communis seed oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Cetearyl alcohol, Lactic acid.