Rosmarinhydrolat 100 ml

Rosmarinhydrolat 100 ml

129,00 kr
inkl. moms, plus leverans
Finns i lager
Leveranstid: 3-4 dag(ar)

Beskrivning

Ekologiskt rosmarinhydrolat är en mångsidig produkt med en lätt kryddig och örtig doft som erbjuder fördelar för hud och hår. Med sina rengörande, stimulerande och antiseptiska egenskaper så passar den utmärkt för hårbotten.


Rosmarin som ingrediens i hårvårdsprodukter har blivit populärt den senaste tiden på grund av dess förmåga att minska håravfall och främja ny hårväxt. Studier har visat att rosmarin är lika effektiv som syntetiska mediciner mot håravfall, men utan de oönskade biverkningarna.


Den aktiva substansen karnosinsyra, som finns naturligt i rosmarin, spelar en nyckelroll i dess förmåga att stimulera hårväxten. Genom att förbättra blodcirkulationen kring hårsäckarna och tillföra näringsrika antioxidanter till hårrötter och hårbotten främjar rosmarinen inte bara hårets hälsa utan även dess tillväxtprocesser.


Hydrolat är en biprodukt som uppstår under destillationsprocessen av eteriska oljor. Till skillnad från de koncentrerade eteriska oljorna är hydrolatet mycket mildare och skonsammare för huden.


Applicera rosmarinhydrolat med hjälp av pipetten jämnt i hårbotten. Massera in med hjälp av rena fingrar eller en skalpborste som du finner under tillbehör.